Телефон:

+380687500644

Пошта:

hirske.brew@gmail.com

Котедж для відпочинку в горах

Екологічний та атмосферний відпочинок будь-якої пори року в затишному будинку посеред гір дає змогу відновити сили та звільнитися від стресу. Прокидайтесь під спів птахів, мандруйте гірськими стежками, пориньте в активні пригоди, знайдіть час для усамітнення.

Влітку гори манять приємною прохолодою, туристичними маршрутами, екстремальними сплавами швидкоплинними річками, тихим полюванням за справжніми грибами та змогою позасмагати на кам’янистому березі. Взимку пропонують активний відпочинок на лижах та сноубордах, катання на санях, занурення в неповторну атмосферу різдвяних народних традицій. В горах безліч можливостей чудово провести час.

Село Микуличин тягнеться посеред гір вздовж швидкоплинної річки Прут та розташоване в межах Карпатського національного природного парку. Через це найдовше в Україні село пролягає дорога до найбільшого гірського курорту України ― Буковелю. Тут ви знайдете вдосталь розваг на будь-який смак кожної пори року.

Пропонуємо комфортабельний котедж для відпочинку в селі Микуличин. В будинку 5 просторих кімнат, де загалом може комфортно розміститися до 15 осіб. 

Збирайте компанію та бронюйте котедж на зручний для вас час.

Телефонуйте: +380968751760 – Леся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.