Телефон:

+380687500644

Пошта:

hirske.brew@gmail.com

Джипінг або екстремальні мандрівки горами

Підкорити вершину ― це досягнення. А здолати бездоріжжя на позашляховику ― це неймовірна пригода. Пропонуємо поєднати все разом та відправитися на джипінг в Карпати.

Відкриті автомобілі пройдуть гірські хребти та перевали, форсують стрімкі карпатські річки, переборють непрохідні болота та вивезуть вас на вершину. Де подих захоплює від неймовірних краєвидів, а дихається легко на повні груди. Відкрийте для себе красу карпатського краю сповна.

Головна вимога до учасників джипінг-туру ― неймовірна жага до пригод та бажання отримати незабутні враження. Вас супроводжуватиме досвідчений водій-гід, який чудово знає кожну лісову стежину. Всі автомобілі технічно справні та неодноразово перевірені в підкореннях високих гір.

Пропонуємо зануритись в особливе звучання реву потужних двигунів, побачити, як болото розлітається з-під коліс та відчути шалений шквал емоцій. Старт ― наша пивоварня в селі Микуличин. Фініш ― там де сонце торкається верхівок дерев. Неймовірна пригода ― весь шлях від початку до кінця, який ви неодмінно здолаєте. 

Бронюйте мандрівку на джипах та обирайте маршрут, який хочете здолати. Ми неодмінно допоможемо вам здійснити мрію та потурбуємось про вашу безпеку.

Телефонуйте: +380673443434 – Іван

Телефонуйте: +380979919318 – Роман

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.